msgbartop
Τα πάντα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο (ηλεκτρικο τσιγαρο) και το ηλεκτρονικο καπνισμα
msgbarbottom

05 Feb 11 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci. Ένα θαύμα της μοντέρνας επιστήμης και της εταιρίας Gamucci φυσικά. Μια από τις καλύτερες σύγχρονες μεθόδους για να ελαττώσει κάποιος το κάπνισμα και στην συνέχεια να το κόψει για πάντα. Ένας πανέξυπνος προσομοιωτής τσιγάρου του οποίου η μοναδική διαφορά με το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού είναι το ότι δεν βλάπτει εσάς και τους γύρω σας. Κάποιοι από εσάς προσπάθησαν δεκάδες φορές να κόψουν το κάπνισμα ή έστω να το ελαττώσουν , κάποιοι δεν προσπαθήσατε ποτέ. Όπως και να έχει ήρθε η ώρα για όλο τον κόσμο να μάθει για αυτή την επαναστατική νέα μέθοδο.
Όλοι έχουμε κάποιο λόγο να κόψουμε το κάπνισμα , μπορεί να είναι για λόγους υγείας , μπορεί να είναι θέμα οικονομίας ή ακόμα και θέμα ιδεών και αισθητικής. Αν ψάξετε βαθιά μέσα σας όλοι θα βρείτε ένα λόγο για να βάλετε επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την κακιά συνήθεια ( μια από τις χειρότερες θα μπορούσαμε να πούμε ).
Ας μιλήσουμε για τους λόγους οι οποίοι κάνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci κάτι τόσο το ιδιαίτερο. Ξεκινώντας ας κάνουμε μια σύγκριση με ένα οποιοδήποτε παραδοσιακό τσιγάρο καπνού σε όσα αφορούν το θέμα της υγείας. Αυτή τη στιγμή κρατάτε στα χέρια σας κάτι παραπλήσιο με οποιοδήποτε άλλο δηλητήριο γνωρίζεται. Περιέχει ένα τρομερό φάσμα τοξικών ουσιών το οποίο αγγίζει τις 4000. Όχι δεν είναι κάποιο τυπογραφικό λάθος , είναι απλώς η αλήθεια. 4000 ουσίες λοιπόν εκ των οποίων ένα μεγάλο
δείγμα – περίπου 600 – είναι καρκινογόνες.
Ίσως λοιπόν θα ήταν μια καλή αρχή να το σβήσετε για όσο θα συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Στην άλλη όχθη υπάρχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Gamucci το οποίο σας δίνει μόνο αυτό που ουσιαστικά ζητάτε από ένα τσιγάρο , Νικοτίνη , στην ποσότητα που εσείς θα επιλέξετε χωρίς πίσσα , χωρίς διάφορες άλλες τοξικές ουσίες και κυρίως , χωρίς καρκίνο.
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα επιλέγατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci είναι καθαρά για θέμα οικονομίας. Αναλογιστείτε το πόσα χρήματα ξοδεύετε κάθε μέρα για αυτό το πολυπόθητο πακέτο. Μήπως σας φαίνετε μικρό το ποσό; πολλαπλασιάστε το τότε επί τις 365 μέρες του χρόνου. Σαν να παραφούσκωσε ε;
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci λοιπόν σας δίνει μια εύκολη έξοδο διαφυγής. Μία πόρτα πού θα ήταν κρίμα να μείνει κλειστή. Ένα δρόμο που θα σας οδηγήσει σε ένα οικονομικότερο και υγιέστερο αύριο για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Για ένα υγιέστερο τρόπο ζωής το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci θα είναι δίπλα σας.

29 Jan 11 ηλεκτρικό τσιγάρο gamucci

Τολμώ να πω πως στην αρχή το αμφισβήτησα πολύ αλλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπως κάθε πιστός φίλος περίμενε υπομονετικά να έρθει η στιγμή που θα πιστέψω σε αυτό και κυρίως στον εαυτό μου. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην μπορείς να πειθαρχήσεις τον εαυτό και να τον κάνεις να ακολουθήσει το σωστό. Ειδικά σε μια εξάρτηση όπως το τσιγάρο ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι αυτό .
Τώρα πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει , η επιστήμη προχωρά. Η Gamucci με την φοβερή αυτή συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου έχει κάνει καλό σε πολύ κόσμο που ξέρω. Εξάλλου και εγώ από τον κουνιάδο μου έμαθα γι’αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τα άτομα που ψάχνονται και πολύ .
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Gamucci έβγαλε από μέσα μου το καλύτερο του εαυτού μου , αλλά και όχι μόνο. Τα δόντια μου δεν είναι πλέον κίτρινα και απολαμβάνω τα γευστικά πιάτα της γυναίκας μου πολύ περισσότερο από πριν , όπως και την ίδια, η οποία πλέον δεν παραπονιέται για το ότι μυρίζω τσιγαρίλα ούτε εγώ ,ούτε όλο το σπίτι .

29 Jan 11 ηλεκτρονικό τσιγάρο Αντώνης

Καλησπέρα σας ,λέγομαι Αντώνης και είμαι εδώ γιατί ήθελα πολύ να μοιραστώ την εμπειρία την οποία είχα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο με όσο περισσότερο κόσμο ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. Καταρχάς πρέπει να σας πω ότι διδάσκω σε ένα δημοτικό σχολείο της επαρχίας, η ευθύνη μου σαν δάσκαλος δεν είναι απλή. Πιστεύω πως ένας δάσκαλος πρέπει να δίνει το καλύτερο δυνατό παράδειγμα στους μαθητές του ,όχι απλώς να το δείχνει αλλά να το ζει κιόλας, κάτι το οποίο δεν έκανα τον πρώτο καιρό. Αυτό που κάνει ένα μικρό παιδί είναι συνεχώς να μαζεύει ερεθίσματα από το περιβάλλον του, ερεθίσματα τα οποία επεξεργάζεται για να δημιουργήσει σιγά σιγά τον χαρακτήρα του. Όταν βλέπει έναν ενήλικα σαν πρότυπο και το πρότυπο του είναι ένας εξαρτημένος καπνιστής είναι πάρα πολύ πιθανό να ακολουθήσει στο μέλλον αυτή την εικόνα και για τον εαυτό του έστω και αν του βγεί υποσυνείδητα .
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο με βοήθησε πολύ στον δρόμο τον οποίο ήθελα να ακολουθήσω .Με έκανε να φαίνομαι και κυρίως να είμαι υγιέστερος. Τα ρούχα μου πλέον μυρίζουν όμορφα και νιώθω άνετα όταν περιτριγυρίζομαι από παιδιά. Πλέον δεν διστάζω όταν με φωνάζουν στα διαλλείματα για να παίξουμε. Απολαμβάνω την ευκαιρία την οποία μου έδωσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο έπακρο. Δώστε μια ευκαιρία σε εσάς και τους γύρω σας για ένα καλύτερο αύριο.

29 Jan 11 ηλεκτρονικό τσιγάρο – Μαρία

Eίμαι η Μαρία , χωρισμένη μητέρα με μια κόρη, την Αγγελίνα μου. Έχω τόσα να πω γι’αυτό το θέμα. Από την ώρα που μπήκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο σπίτι μου και στην τσέπη μου όλα άλλαξαν προς το καλό. Αρχικά βάζοντάς το στην τσέπη μου δούλεψε σαν φυλαχτό οικονομίας. Συνειδητοποίησα το πόσα λεφτά ξόδευα καθημερινά στο να αγοράζω ένα – δυο πακέτα τη μέρα ενώ η κορούλα μου ήθελε να ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και εγώ της έλεγα ότι δεν έχουμε αρκετά χρήματα. Φρικτό λάθος μιας μητέρας να κόβει έτσι τα όνειρα του παιδιού της. Μόλις κατάλαβα λοιπόν τι κακό έκανα στην οικογένεια μου ,το πήρα απόφαση να κόψω με κάποιο τρόπο το τσιγάρο και είχα το καλύτερο κίνητρο μαζί μου.
Ενημερώθηκα από μία φίλη για το Ηλεκτρονικό τσιγάρο και μετά από μια μεγάλη συζήτηση μαζί της αποφάσισα να το αγοράσω.
Από τότε μπορώ να καπνίζω όποτε θέλω και όπου θέλω. Όχι μπροστά στο παιδί όμως! Παίζω περισσότερο με την κόρη μου χωρίς να κουράζομαι και να δυσανασχετώ, τολμώ να πω πως έχω ομορφύνει και επιτέλους θα κάνω στη μικρή μου Αγγελίνα το δώρο το οποίο περιμένει ανυπόμονα τόσο καιρό. Εξάλλου πέρα από όλα τα άλλα της το χρωστάω μετά από το δώρο που έκανε εκείνη. Σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα λοιπόν.

29 Jan 11 ηλεκτρονικο τσιγαρο: Μάρκος

Το όνομα μου είναι Μάρκος, είμαι 23 χρονών και είμαι φοιτητής Ιατρικής. Καπνίζω από το λύκειο ,παρασυρμένος από παρέες και μετά από λίγο καιρό έγινε και ο εθισμός μου. Προσπάθησα πολλές φορές κατά καιρούς να το κόψω αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα (ειδικά σαν φοιτητής Ιατρικής – είναι γελοίο κατά την γνώμη μου να δηλητηριάζω τον οργανισμό μου ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να κάνω καλά τους άλλους) , μέχρι που είχα βάλει και δέκα κιλά μια περίοδο λόγω της στέρησης. Αποφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα στο internet και έπεσα πάνω στο Ηλεκτρονικό τσιγάρο ,μου φάνηκε ενδιαφέρον και είπα να του δώσω μια ευκαιρία.
Αφού είχε περάσει ένα μικρό διάστημα στο οποίο το χρησιμοποιούσα συνειδητοποίησα μετά από μια συζήτηση με φίλους ότι όχι μόνο είχα να καπνίσω μέρες κανονικά τσιγάρα αλλά επίσης δεν είχα νιώσει ούτε για μια στιγμή στέρηση! Ήταν καταπληκτικό το συναίσθημα και από τότε το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει γίνει ένας από τους καλύτερούς μου φίλους. Από τότε κάθε μέρα το ελαττώνω όσο γίνεται περισσότερο με την ελπίδα πως μια μέρα θα το κόψω και με στόχο όλα αυτά τα λεφτά που θα ξόδευα στα τσιγάρα μου να γίνουν η επένδυση για το μέλλον μου.

29 Jan 11 Ο Τρόπος Λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου και ο Ρόλος της Νικοτίνης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci είναι μια από τις καλύτερες συσκευές που έχει φτιάξει ο άνθρωπος για να κόψει κάποιος το κάπνισμα του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού και με τον καιρό το κάπνισμα γενικότερα. Μας προσφέρει μόνο Νικοτίνη και μόνο στην δόση που εμείς θα επιλέξουμε. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού το οποίο γεμίζει τον οργανισμό μας με χιλιάδες επικίνδυνες ουσίες , πολλές εκ των οποίων είναι καρκινογόνες βλάπτοντας εμάς και τους γύρω μας. Μέχρι που καταστρέφουν και την τσέπη μας , από την οποία ρέουν καθημερινά χρήματα για να ικανοποιήσουν αυτόν τον καταστροφικό παράγοντα που ονομάζεται παραδοσιακό τσιγάρο. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το πώς λειτουργεί αυτή η θαυμάσια συσκευή , το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci.
Μαζί με την κυρίως συσκευή θα παραλάβετε μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία , τον φορτιστή της και λίγα φιλτράκια. Στο μπροστινό τμήμα της συσκευής υπάρχει μια φωτεινή κόκκινη ένδειξη (LED) η οποία αναβοσβήνει καθώς ο χρήστης εισπνέει το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Στο εσωτερικό τμήμα του διαφέρει αρκετά με ένα κανονικό τσιγάρο, καθώς δεν υπάρχει καπνός αλλά ένα μικρό σύστημα ατμοποίησης και ένα φιλτράκι. Παρόλα αυτά , η φιλοσοφία της λειτουργίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου Gamucci μοιάζει με αυτήν του παραδοσιακού τσιγάρου. Το γεγονός αυτό είναι πολύ λογικό γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσομοιώνει , το παραδοσιακό. 
Αναλυτικότερα , το σύστημα ατμοποίησης με κάθε εισπνοή του χρήστη υγροποιεί την νικοτίνη και την μετατρέπει σε ατμό, ο οποίος είναι απαλλαγμένος από πολλές από τις χημικές ουσίες που βρέθηκαν σε παραδοσιακά τσιγάρα. Ο ατμός αυτός βγαίνει από την κυρίως συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου και προσομοιώνει τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρου αντίστοιχα. Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ απλή.
Τέλος προσομοιώνεται ,επίσης και η θερμοκρασία του εσωτερικού του ηλεκτρονικού τσιγάρου η οποία κυμαίνεται στους 50-60 ° C. Ο χρήστης έχει την ίδια αίσθηση , νιώθει την ίδια ευχαρίστηση και βιώνει την ίδια ικανοποίηση των αισθήσεων του.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci ενεργεί σαν ένα παραδοσιακό τσιγάρο αλλά δεν παράγει στην πραγματικότητα καθόλου “πραγματικό” καπνό. Αντί αυτού, δεν περιέχει πίσσα και είναι άοσμο.
Έτσι, με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείτε τώρα να καπνίζετε μέσα στο μπαρ, στο εστιατόριο, στο γραφείο, ή ακόμη και σε ένα αεροπλάνο. 
Εν κατακλείδι , το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Gamucci δεν είναι απλώς πιο υγιές και πιο οικονομικό αλλά ακόμα πιο μοδάτο και πιο βολικό από ένα παραδοσιακό τσιγάρο καπνού. Σας προσφέρει την ικανοποίηση που αποζητάτε και ένα καλύτερο τρόπο ζωής για εσάς και τους γύρω σας.

29 Jan 11 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Αν όχι από απλή τύχη είστε εδώ γιατί θέσατε αυτό το ερώτημα στον εαυτό σας, «ποιος ο λόγος να αγοράσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE ,ενώ μπορώ να συνεχίσω να απολαμβάνω ένα παραδοσιακό τσιγάρο;» Εδώ όμως τίθεται και ένα ακόμη ερώτημα, «τι σημαίνει απόλαυση;»
Είναι απόλαυση να δηλητηριάζουμε τον οργανισμό μας; είναι απόλαυση να μην μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο με ένα φίλο γιατί λαχανιάζουμε στο πρώτο τέταρτο ,ή να γεμίζει ρυτίδες το πρόσωπο μας και να φαινόμαστε 5 χρόνια μεγαλύτεροι;
Για όσους ανθρώπους λοιπόν ο όρος «απόλαυση» δεν αντικατοπτρίζεται από αυτά τα στοιχεία ο λόγος που ζητήσατε βρίσκεται παρακάτω.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τσιγάρα καπνού είναι υγειές και καλύπτει τις ανάγκες μας όπως θα το έκανε και το παραδοσιακό τσιγάρο, με κάποιες μεγάλες διαφορές όμως. Από τον τρόπο λειτουργίας του ,την διάρκεια του ,μέχρι και την τιμή του.
Ας περάσουμε κατευθείαν στα βασικά. Μας παρέχει μόνο με την ποσότητα Νικοτίνης που θέλουμε, προσφέροντας μας την ίδια ευχαρίστηση και την ίδια ικανοποίηση αισθήσεων. Δεν μας δίνει καμία παραπανίσια, βλαβερή κυρίως ουσία, σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού το οποίο γεμίζει τον οργανισμό μας με επικίνδυνες ουσίες που αγγίζουν τον αριθμό των 4000, εκ των οποίων μια ομάδα μεγαλύτερη των 600 ουσιών είναι καρκινογόνες.
Επιπρόσθετα το Ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE είναι άκρως οικονομικότερο σε σχέση με ένα παραδοσιακό τσιγάρο καπνού. Αναλογιστείτε μόνο πόσα λεφτά χάνεται μέρα με τη μέρα για να αγοράζεται κάτι το οποίο σας καταστρέφει αργά αργά και συνήθως όταν το καταλαβαίνετε έχετε ήδη χάσει πολλά. Στο τέλος χρειάζεστε άλλα τόσα χρήματα για να τα ξοδέψετε σε γιατρούς. Σκεφτείτε πόσο πιο ωραία θα ήταν αν ξοδεύατε όλα αυτά τα χρήματα για να πάτε ένα συναρπαστικό ταξίδι με φίλους, για να πάρετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας χωρίς δάνεια ή έστω για να πάτε σούπερ μάρκετ, να κάνατε τέλος πάντων κάτι το οποίο θα σας γέμιζε και θα σας προσέφερε μια όμορφη ανταμοιβή.
Όπως καταλαβαίνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE έχει πολλά οφέλη και άλλους τόσους λόγους για να μπει στο σπίτι σας. Είναι υγειές ,οικονομικό, μπορείτε να το καπνίσετε ανά πάσα στιγμή ,παντού χωρίς να ενοχλείτε κανέναν στο περιβάλλον σας. Για έναν υγιέστερο ,οικονομικότερο. Με λίγα λόγια καλύτερο τρόπο ζωής, το ηλεκτρονικο τσιγαρο OVALE είναι εδώ περιμένοντας να το κάνετε δικό σας και να νιώσετε και εσείς με την σειρά σας τα καταπληκτικά του οφέλη.

24 Jan 11 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ : ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

Ηλεκτρονικό τσιγάρο, μια συσκευή που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αναστάτωση στις καπνοβιομηχανίες όλου του πλανήτη. Ένα επίτευγμα της εταιρίας Gamucci που θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνει μεγάλα βήματα στον τομέα της βιομηχανίας και του εμπορίου τα τελευταία χρόνια. Ας μιλήσουμε για τα τρομερά οφέλη που μας προσφέρει αυτή η θαυμάσια συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου Gamucci και για το αντίκρισμα που έχουν απέναντι στον οργανισμό μας.
Όλος ο πληθυσμός του πλανήτη πλέον γνωρίζει πως το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού είναι τρομερά βλαβερό για την υγεία μας (σωματική και πνευματική). Αρχικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού δεν περιέχει όλες αυτές τις επικίνδυνες για τον οργανισμό ουσίες. Η χρήση του παραδοσιακού τσιγάρου μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα ,να επιβαρύνει τον οργανισμό μας όσον αφορά τις σεξουαλικές μας και τις αθλητικές μας επιδόσεις, αλλά ακόμη και καθημερινές μας ασχολίες, όπως το περπάτημα. Δημιουργεί ρυτίδες στο πρόσωπο μας και κάνει τα μαλλιά μας θαμπά . Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι την περιεκτικότητα της νικοτίνης που θέλουμε να περιέχει προσφέροντας μας την ίδια ακριβώς ευχαρίστηση , την ίδια ικανοποίηση των αισθήσεων μας αλλά και ένα πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία του οργανισμού μας. Στο ερώτημα σε τί διαφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το κάπνισμα ενός κανονικού τσιγάρου η απάντηση θα ήταν πως:
“αν εξαιρέσουμε ότι με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βλάπτουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, τότε η απάντηση είναι σε τίποτα!”
Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο λαμβάνουμε την Νικοτίνη χωρίς όμως καμία από τις αρνητικές παρενέργειες του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού, εφόσον δεν περιέχει ούτε διοξείδιο του άνθρακα ,ούτε πίσσα ,ούτε τις 600+ καρκινογόνες ουσίες που περιέχει το παραδοσιακό τσιγάρο.
Παράγοντα της ψυχικής μας υγείας θα μπορούσε να αποτελέσει και το κομμάτι της οικονομίας. Λίγο πολύ , όλοι γνωρίζουμε για την οικονομική κρίση την οποία διανύει το μεγαλύτερο ποσοστό του πλανήτη μας και καλώς ή κακώς είμαστε και εμείς μέσα σε αυτό. Είμαστε σε μια περίοδο στην οποία παλεύουμε καθημερινά για να κρατήσουμε την επιχείρηση μας ανοιχτή και προσπαθούμε να μην λείψει τίποτα από το σπίτι μας και την οικογένεια μας. Παρόλα αυτά δίνουμε τα λεφτά μας για να αγοράσουμε το θάνατο με δόσεις.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Gamucci ήρθε για να φέρει την λύση, προσφέροντας μας οικονομία, υγεία, ευεξία και ένα καλύτερο τρόπο ζωής για εμάς και τους γύρω μας.

24 Jan 11 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ …ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

ηλεκτρονικο τσιγαρο ovale

Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να το αναβάλεις διαρκώς και να κόψεις μια και καλή την άσχημη αυτή συνήθεια του καπνίσματος. Είναι ένα δώρο το οποίο όλοι οι καπνιστές οφείλουν να κάνουν στον οργανισμό τους, αν θέλουν να επιδιώξουν τη μακροζωία τους. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εδώ και τρία περίπου χρόνια, κάνει την προσπάθεια αυτή των καπνιστών όλο και πιο εύκολη. Με μια σειρά από διάφορους τύπους ηλεκτρονικών τσιγάρων , σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαχτείς οριστικά από τη δεινή του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού. Σου δίνει με έναν πολύ εύκολο τρόπο την ευκαιρία να κάνεις το βήμα που εδώ και καιρό θέλεις για την υγεία σου.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια εναλλακτική συσκευή καπνίσματος σχεδιασμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου αποτελείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, από έναν φορτιστή, από φίλτρα και από την κυρίως συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξωτερικά είναι πανομοιότυπο με ένα κανονικό τσιγάρο καπνού. Έχει το ίδιο χρώμα, το ίδιο μέγεθος, και την ίδια φωτεινή ένδειξη στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες διαφορές, οι οποίες το κάνουν μη βλαβερό και πολύ πιο πρακτικό. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο δεν παράγει καπνό αλλά ατμό. Ο ατμός αυτός είναι αποτέλεσμα της ατμοποίησης της νικοτίνης που βρίσκεται μέσα στο ειδικό φίλτρο. Ως αποτέλεσμα, ο ατμός αυτό δεν είναι ούτε βλαβερός για την υγεία του χρήστη, ούτε για τους τριγύρω ανθρώπους, ούτε για το περιβάλλον. Κατ` επέκταση, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να καπνιστεί και σε μέρη όπου το κανονικό τσιγάρο καπνού είναι απαγορευμένο.
Επίσης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι εύφλεκτο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το απαλλάσσει από στάχτες και τασάκια. Έτσι ένας καπνιστής ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν είναι υποχρεωμένος να στρίβει, να κουβαλάει αναπτήρα και να ψάχνει για τασάκια. Το μόνο πράγμα που έχει να κάνει είναι να το φορτίζει όταν η μπαταρία του έχει τελειώσει.
Τα πλεονεκτήματα όμως του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν σταματάνε εδώ.. Η τιμή του, συγκριτικά με το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού είναι ακαταμάχητη. Επιπλέον, το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να αγοράζει ανά κάποια διαστήματα ο χρήστης του είναι τα ειδικά φίλτρα νικοτίνης. Τα φίλτρα αυτά προσφέρονται σε διάφορες γεύσεις. Επιπρόσθετα, ποικίλουν ως προς την περιεκτικότητα τους σε νικοτίνη. υπάρχουν φίλτρα από μηδενική περιεκτικότητα μέχρι και σε μεγάλη περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εδώ, έτοιμο να αντικαταστήσει το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού, εύκολα και γρήγορα!

16 Jan 11 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Πριν από μια δεκαετία, η ύπαρξη ενός υγιεινού τσιγάρου ήταν κάτι το αδύνατο. Απλώς ένα όνειρο όλων των καπνιστών. Κυρίως όλων εκείνων που αναγκάστηκαν να κόψουν το κάπνισμα εξαιτίας των διάφορων προβλημάτων υγείας που παρουσιάστηκαν λόγω του καπνίσματος παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. Σήμερα, πρόκειται για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Δεν είναι άλλο από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που δίνει στους καπνιστές έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί έναν συνδυασμό του ηλεκτρονικού και του κανονικού τσιγάρου καπνού και θεωρείται ως τον μέχρι τώρα πιο επιτυχημένο τρόπο για να κόψει κανείς το κάπνισμα.

Αυτά που κάνουν τη συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου ακαταμάχητη και ασυναγώνιστη είναι τα πλεονεκτήματα του…

  • Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι πολύ απλός και κατανοητός. Η φιλοσοφία της λειτουργίας του είναι περίπου η ίδια με αυτήν του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού. Με λίγα λόγια ο χρήστης εισπνέει από τη μία άκρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Την ίδια ώρα στην άλλη άκρη της συσκευής η κόκκινη ένδειξη έχει φωτιστεί. Στο εσωτερικό της συσκευής, ο ατμοποιητής μετατρέπει την υγρή νικοτίνη σε ατμό. Ο ατμός αυτό εισπνέεται από το χρήστη της συσκευής και στη συνέχεια εκπνέεται. Τη στιγμή που ο χρήστης σταματάει να εισπνέει από τη συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου σβήνει και η κόκκινη ένδειξη στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Η παραπάνω περιληπτική περιγραφή της λειτουργίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου φανερώνει και το πώς η συγκεκριμένη συσκευή προσομοιώνει και ολόκληρη τη διαδικασία καπνίσματος ( κόκκινη φωτεινή ένδειξη, ατμός).
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιλαμβάνει καμία από τις 4000 χιλιάδες βλαβερές και επί των πλείστον καρκινογόνες ουσίες , οι οποίες περιλαμβάνονται σε ένα κανονικό τσιγάρο καπνού. Είναι απαλλαγμένο από πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και άζωτο.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρου δίνει στο χρήστη του τη δυνατότητα να το καπνίζει και σε μέρη όπου το κανονικό τσιγάρο απαγορεύεται από το νόμο.
  • Είναι μη εύφλεκτο.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει στο χρήστη του τη δυνατότητα να επιλέξει αυτός την περιεκτικότητα του φίλτρο σε νικοτίνη , όπως επίσης και τη γεύση του.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η τιμή ενός φίλτρου, το οποίο ισοδυναμεί με 20 περίπου τσιγάρα, είναι μικρότερη από ένα πακέτο τσιγάρων.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αφήνει καμία δυσάρεστη μυρωδιά στα ρούχα των καπνιστών, ούτε στους χώρους όπου αυτοί καπνίζουν. Επίσης, δεν ενισχύει το παθητικό κάπνισμα καθώς ο ατμός ο οποίος παράγεται δεν βλάπτει τους τριγύρω ανθρώπους.